Labyrint workshops

Winery & Herbs biedt een drietal arrangementen aan rondom dit unieke druivenlabyrint. Hier een korte filmimpressie.

Stuur mail
groepsmeditatie

Onder begeleiding lopen van het labyrint.

(hele jaar / min. 5, max. 15 personen).
Heeft u nog nooit een labyrint gelopen? Wilt u deze ervaring graag delen met familie, vrienden of collega’s? Dan is dit groepsarrangement wat voor u. U krijgt uitleg over de tot standkoming van het druivenlabyrint en welke uitwerkingen het lopen van een labyrint kan hebben. Daarna start u met een meditatie in de wilgencirkel. Na deze meditatie gaat u één voor één het labyrint lopen. De sessie wordt weer afgesloten met een korte meditatie en het delen van ervaringen. (2,5 uur / € 24,50 pp.). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

stuur mail

Zelfstandig lopen druivenlabyrint

Zelfstandig in groepsverband het labyrint lopen
(hele jaar / min. 5, max. 15 personen)
Groepen die al vaker een labyrint hebben gelopen kunnen zelfstandig gebruik maken van de meditatieplaats en het labyrint. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en daarna kunt u volledig zelfstandig het labyrint gaan lopen en eventueel mediteren in de wilgencirkel (1-2,5uur / € 14,95 pp.). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

stuur mail
groeps oefeningen in het labyrint in Schijndel

Labyrint - teambuilding en vergaderen.

Heeft u zelf een bedrijf en wilt u gebruik maken van het druivenlabyrint, voor onder andere workshops en coaching trajecten? Dan kunt u terecht bij Winery & Herbs. Een workshop ruimte / vergader accommodatie is aanwezig. In overleg stellen wij graag een offerte voor u op.

stuur mail
labyrint van Chartress
meditatie in de wilgencirkel
groepsarrangement

© Winery & Herbs  & Het VerhAal