Wijnworkshops en rondleidingen

Wilt u veel leren over de productie van druiven, het maken van wijn of wilt u gewoon een gezellige wijnproeverij en een wandeling door de tuinen? Het kan allemaal. Kijk verder naar ons aanbod. Heeft u specifieke wensen? Kom gewoon eens praten.

stuur mail

Proeven......... hoe doe je dat?
(hele jaar / min. 15 / max. 25 personen)
Een wijn proeven is meer dan even ruiken en een slokje nemen. Een wijn moet je ervaren, het liefst met al je zintuigen. Ruiken, kijken, proeven en beleven; dat staat centraal in deze workshop. Op een geanimeerde wijze worden u zintuigen geprikkeld en soms ook voor de gek gehouden. (3 uur / €23.50 pp). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Stuur mail

Lezing: Wijn maken en rondleiding wijnmakerij.

 (hele jaar / min. 10, max. 25 personen)
In deze lezing wordt verteld over de teelt van druiven, het wijn maak proces, met een
rondleiding in de wijnmakerij. Met natuurlijk als afsluiter een glas wijn uit de eigen
wijnmakerij. (2,5 uur / € 22,50). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

stuur mail

Rondleiding Winery & Herbs.

(april t/m oktober / min. 6, max. 15 personen)
Beleef het bedrijf Winery & Herbs. Winery & Herbs is een bedrijf waar u kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar u rust ervaart als u door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. U wordt rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij u een geanimeerde toelichting krijgt. Deze belevenis kunt u iedere zaterdag ontdekken om 14.30 uur. Graag vooraf reserveren. (1 uur / € 5,- pp.). Het arrangement is uit te breiden met koffie / thee / gebak en wijnproeverij.

stuur mail

Rondleiding en wijnproeverij.

(april t/m oktober / min. 10, max. 25 personen)
Winery & Herbs is een bedrijf waar u kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar u rust ervaart als u door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. U wordt rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij u een geanimeerde toelichting krijgt. Na afloop van de rondleiding proeft u 2 wijnen uit eigen wijnmakerij, waarbij u natuurlijk uitleg krijgt over deze wijnen van Nederlandse bodem. (1,5 à 2 uur / € 12,50- pp.).

stuur mail

Rondleiding en wijnproeverij
Luxe arrangement

(april t/m oktober / min. 10, max. 25 personen)
Winery & Herbs is een bedrijf waar u kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar u rust ervaart als u door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. Na een ontvangst met koffie of thee met iets lekkers, wordt u rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij u een geanimeerde toelichting krijgt. Na afloop van de rondleiding proeft u 2 wijnen uit eigen wijnmakerij waarbij u natuurlijk uitleg krijgt over deze wijnen van Nederlandse bodem. ( 2 à 3 uur / € 17,50 pp.).

Stuur mail

Rondleiding wijngaard en wijnproeverij.

(hele jaar / min. 15, max. 35 personen)
Ruiken, kijken en proeven en beleven. Dat staat centraal in de workshop. Na een rondleiding in de wijngaard is het tijd om te proeven. Een wijn proeven is meer dan even ruiken en een slokje nemen. Een wijn moet je ervaren, het liefst met al je zintuigen.
In de workshop wordt uitgelegd hoe je een wijn kunt proeven. Geuren en smaken komen uitgebreid aan de orde. Na een reis door allerlei nuttige informatie wordt het proeven een echte ervaring. Prijs op basis van offerte; afhankelijk van groepsgrootte en aantal te proeven wijn. In overleg wordt het programma samengesteld en datum en prijs afgesproken.

stuur mail

Zelf mee helpen in de wijngaard en wijnmakerij.

Zelf meehelpen in de wijngaard en wijnmakerij
(hele jaar / min. 1, max. 40 personen)
U kunt op de boerderij van Winery & Herbs zelf zien hoe je wijn maakt en er zelf ter plekke aan mee werken. Van het snoeien van de druiven tot het plukken, de gisting, rijping en het bottelen. De werkzaamheden zijn seizoen afhankelijk.

stuur mail
groepsarrangement

© Winery & Herbs  & Het VerhAal