Agenda

Hieronder vindt u allerlei happenings die Winery & Herbs organiseert of bij betrokken is en die voor de komende periode gepland staan.

winterknutsel 17 februari 2019!

Samen met ‘Bij Onze Willem’ organiseert Winery & Herbs een creatieve winterworkshop voor jong en oud op zondag 17 februari. Je kunt kiezen uit het maken van een winterse snowglobe of een vogelgebakje. Meer informatie klik hier.

Midzomernacht 2019

21 juni t/m 24 juni

Op 21 juni tot en met 24 juni vieren wij midzomernacht, door onder de sterrenhemel in alle rust het labyrint te lopen.  Meer informatie vindt u hier.

Aa-Land lentedag op 7 april 2019

Op zondag 7 april organiseren de ondernemers van AA-Land een gezellige voorjaarsmarkt bij Landwinkel Valenkamp in Kruisstraat 58, Rosmalen. Naast de verschillende stands van de ondernemers is er live muziek, hollandse spelen en zijn er tal van andere activiteiten voor jong en oud te doen. 

Lease een kerstboom!

Kerstmis staat weer voor de deur. Veel mensen kopen dan een perfecte kerstboom, die na 3 weken bij het vuil gezet wordt of op de brandstapel eindigt. ZONDE, bij ons kun je zelf een kersboom uitzoeken en als die in een pot past gaat die in de pot mee. Na 3 weken breng je de boom terug en die gaat weer de grond in om verder te groeien. Zo kan die volgend jaar weer iemand een plezier doen! Kom nu alvast een boom reserveren!

Kerstmarkt 9 december 2018 bij Miss Hyacint

Winery & Herbs staat op 9 december op de kerstmarkt bij Miss Hyacint. De martk is open van 11.00 uur tot 16.00 uur.

15 december 2018 Kerstmarkt Molenstraat Schijndel

Op 15 december staan we op de kerstmartk in Schijndel in de molenstraat. De markt is open van 18.00 uur tot 21.oo uur.

26 december 2018 bij Galerie De Meesters in Heeswijk-Dinther

Op 2-de kerstdag serveren wij onze wijnen onder het genot van de bezichtiging van fantastische kunst in de Galerie van De Meesters. Hoofdstraat 100b 5473 AT Heeswijk-Dinther.

© Winery & Herbs