Agenda

Hieronder vind u allerlei happenings die Winery & Herbs organiseer of bij betrokken is en die voor de komende periode gepland staan.

Vlierbloesemdag

27 mei 2018

Winery & Herbs, organiseert op zondag 27 mei een open dag voor jong en oud. Activiteiten en proeverijen gericht op het thema Vlierbloesem geven invulling aan deze dag. De middag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Activiteiten zoals kruidenzakjes maken, demonstratie flierefluitjes maken en geleide rondleidingen passen daarbij. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Koffie, kruiden-thee en Vlierbloesemlimonade staan klaar samen met onder andere zelfgemaakte Vlierbloesempannenkoekjes en andere lekkernijen.
De Vlier wordt vaak vergeten en dat in een tijd van de ‘superfoods’. De bloesem en bessen werken super bij verkoudheid, koorts en griep. Dat is dus mooi meegenomen en ze smaken ook nog eens keer prima. Meer informatie over Vliere, hier.

Midzomernacht

21 juni t/m 24 juni

Op 21 juni tot en met 24 juni vieren wij midzomernacht, door om onder de sterrenhemel in alle rust het labyrint te lopen.  Meer informatie vindt u hier.

Open wijndagen

22 en 23 september 2018

22 en 23 september organiseren we weer onze open wijndagen. Er worden dan rondleidingen verzorgd naar onze wijngaard en natuurlijk kunt u allerlei wijnen van Schijndelse bodem proeven. Van 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u hier.

Pompoen en sierkalebas dag

7 oktober 2018

Op zondag 7 oktober organiseert Winery & Herbs haar pompoen en sierkalebas dag van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn veel activiteiten om zelf te doen, zoals pompoensnij activiteiten, schminken, pompoen games, lichtjes show met gesneden pompoenen en de grootste pompoen wedstrijd. Daarnaast zijn er diverse marktkramen van ondernemers uit de regio en is de streekwinkel en het terras open. Ook zijn er allerlei gerechten, gemaakt van en met pompoen, te nuttigen. Een dag voor zowel jong als oud. Pompoenen en sierkalebassen zijn ook te koop in alle vormen en maten.

© Winery & Herbs