Vier Midzomernacht  bij Winery & Herbs

Midzomer is de langste dag van het jaar. De zon staat op het hoogste punt. Het is een keerpunt, net als Midwinter. Bij het vieren van dit keerpunt (St. Jans feest) was het de traditie het feest op 24 juni te vieren.  In de loop van de eeuwen is het exacte moment van midzomer verschoven naar 21 juni. In de Middeleeuwen besloeg het Midzomerfeest vaak enkele dagen (19-24 juni). Op vele manieren werd en wordt midzomer gevierd. Een Meyboom versieren, met strobloemen het dorp versieren en / of midzomer nacht vuren ontsteken om veilig te zijn voor de magie van de nacht.
Het Midzomerfeest is een vreugdevol evenement, in afwachting van de oogst die op de akkers staat te rijpen. Het is tegelijk een bezinning op het feit dat de dagen niet verder lengen en de omslag naar de winterperiode hier al wordt ingezet.
Ook Winery & Herbs wil midzomernacht op een speciale manier met u vieren door het meditatief lopen van ons druiven labyrint.
Dit vindt plaats op:
-  20 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur
-  20 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur
-  21 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur

 Mediteren en lopen van het labyrint.
U kunt op elk heel uur starten met een geleide meditatie. Daarna kunt u het labyrint lopen. Na afloop kunt lekker op het terras bij het midzomernacht vuur nagenieten.

Wij bieden u de volgende arrangementen aan:
Mediteren en het lopen van het labyrint:
Kosten € 14,95 pp (incl. koffie / thee).

Zelf lopen van het labyrint:
Kosten € 10,- (incl. koffie  / thee).

Kampeer arrangement:
U kunt ook na afloop gezellig blijven slapen. U kunt kamperen met uw camper, caravan of tent. U bent welkom vanaf 16.00 uur. Graag vooraf aanmelden.
Kosten: €18,50 voor 2 personen per nacht (SVR lid € 16,50), een extra gast kost €4,-/nacht. Meer kampeerinfo hier.
Graag vooraf aanmelden.

Wij heten u graag welkom op ons Midzomernacht feest. Film impressie klik hier.

Geert en Myriam Hermans

meditatie in de wilgencirkel
groepsarrangement

© Winery & Herbs  & Het VerhAal