Zelf Nederlands superfruit plukken

Bessenpluk weken bij Winery & Herbs
Vanaf 29 juni kunt u van vrijdag tot en met zondag zelf het mooiste Nederlandse superfruit komen plukken. Alleen of samen met de kinderen.
Zo om lekker vers te eten, om in te vriezen voor een vitamiene bom in de winter of om eens zelf heerlijke jam te maken. Kruisbessen, rode bessen, gele frambozen, witte bessen, zwarte bessen en bramen. Er is van alles te plukken. Wacht niet te lang, want rijp is rijp. Komende week de kruisbes.
Bel even om te laten weten dat je komt.

Aanmelden

zelf plukken leuk

Tijdens de hele zomer kun je zelf fruit komen plukken bij Winery & Herbs. Eind juni beginnen we met groene en rode kruisbessesn, rode en gele frambozen, rode en witte bessen. Daarna volgen de bramen en de logan bessen.

Al deze bessen kun je vers eten. Je kunt er ook eenvoudig zelf jam van maken. Dit kost helemaal niet zo veel werk. 

Wist je ook dat je kleinfruit heel makkelijk kunt invriezen. Aleen goed wassen is voldoende (niet vergeten de bessen te ritsen). Komende winter kun je dan heerlijk fruit zo uit de diepvries eten of lekker door je yogurt doen.

diverse soorten kleinfruit
gele framboos
rode kruisbes
bramen bijna rijp
zelf plukken

© Winery & Herbs  & Het VerhAal