Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Bijzondere vergaderruimte Den Bosch


Bijzondere vergaderruimte Den Bosch

Kom langs bij Winery & Herbs

Opzoek naar een locatie die een andere dynamiek geeft dan het standaard kantoor? Een bijzondere vergaderruimte in Den Bosch van Winery & Herbs kan hier de oplossing voor zijn. Er zijn tal van verschillende ruimtes waaruit gekozen kan worden. Heeft u een grote vergadering met veel personen dan is de grote vergaderzaal ideaal om te gebruiken. Deze ruimte is uitgerust met alle apparatuur die u nodig zou kunnen hebben. Bovendien is er een keukenblok aanwezig met koud en warm water. Het is daarnaast mogelijk om de faciliteiten van de tuin te gebruiken.


Begane grond ruimte

Voor iets kleinere groepen is de vergaderruimte op de begane grond uitermate geschikt. Deze ruimte kan ook gebruikt worden om gezellig te borrelen of te lunchen. Ook hier is alle apparatuur aanwezig die u mogelijk nodig zult hebben. Deze gezellige zaal is ideaal als u niet een bijzonder grote groep heeft, maar toch wel een keer uit de deur wilt om te vergaderen. Naar een bijzondere vergaderruimte in Den Bosch verhuizen kan af en toe wel een leuke afwisseling zijn.

Bijzondere vergaderruimte in Den Bosch bij Winery & Herbs

Zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Maar ook zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten. Daar gaat het allemaal om op onze boerderij. Wij hebben jarenlange ervaring in de tuinbouw en wijnmakerij. Onze passie is om het werk, waar we zo van genieten, te delen met anderen. Wij telen zelf producten zoals kruiden, druiven, groenten en fruit. Naast de verse verkoop maken we hier ook allerlei producten van, zoals jams, theeën en wijn. Veel van onze producten zijn te koop in onze eigen winkel. Naast al deze faciliteiten bezitten wij ook over een kampeerlocatie. Onze camping is ruim opgezet en heeft een gezellig terras. Ook heb je hier de mogelijkheid om ons te helpen in de tuin. Wij hebben dus een prachtige locatie in Den Bosch met veel faciliteiten waaronder ook een bijzondere vergaderruimte. Neem bij interesse contact met ons op via ons contactformulier.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart