Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Vergaderruimte

Vergader accommodatie

ideale locatie om te vergaderen!

Wij bieden de ideale locatie om te vergaderen in een rustige buitenomgeving. We hebben in onze kampeer- en wijnboerderij meerdere ruimtes ingericht om jullie te ontvangen voor een inspiratievolle dag. Afhankelijk van de gewenste opstelling in de ruimten, kun je terecht met een groep van 20 tot 30 personen.

De grote vergaderruimte (20 tot 30 personen) bevindt zich op de eerste verdieping. Hier bevind zich ook een kleinere vergader ruimte voor 8 personen. Wil je intensief vergaderen en werken, dan is dit goed mogelijk met een groep tot 20 personen. Wil je in kleine groepen kunnen werken, zijn 2 andere ruimten ook te gebruiken. De ontvangstruimte beneden en de kleine zaal boven. In de grote vergaderzaal is een vaste beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Ook kun je gebruik maken van flap-over (mobiel) en 2 vaste white boards.

Op de begane grond bevindt zich een kleinere vergader  ruimte, geschikt voor 10 personen.

Onze ruimtes zijn ideaal om te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding, workshops en trainingen. Op verzoek zorgen wij voor koffie / thee met gebak of een lunch met huisgemaakte soep.

De voorzieningen op een rijtje:
– Beamer, schermen
– Geluid
– Microfoon
– White boards
– Prachtige buiten locatie

Grote vergader zaal

De grote vergader zaal is geschikt voor 20 tot 25 personen. In de vergaderzaal is een keukenblok aanwezig met warm en koud water. Ook is het mogelijk de faciliteiten van de tuin te gebruiken en / of actief workshops in te plannen voor teambuildingsactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Kleine vergader zaal

De kleine vergaderzaal is te gebruiken voor een groep van maximaal
8 personen. Indien gewenst kan hier een los scherm en een losse beamer in geplaatst worden. Je kunt ook vragen om een flip-over. Een klein keukenblok met warm en koud water maakt onderdeel uit van deze ruimte. Ook is het mogelijk de faciliteiten van de tuin te gebruiken en/of actief workshops in te plannen voor teambuildingsactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Begane grond ruimte

De ruimte op de begane grond wordt gebruikt om mensen te ontvangen, gezellig te borrelen of na de ochtendvergadering te lunchen. Deze ruimte is ook beschikbaar als in kleine groepen tot 10 personen gewerkt moet worden. Ook in deze ruimte kunnen we met een losse beamer en scherm werken. Ook hier is een geluidsinstallatie aanwezig.

Locatie faciliteiten

Voor groepen die bij ons vergaderen kan ook gebruik gemaakt worden van de tuin, de wilgencirkel en het labyrint. Vooral bij teambuildingsactiviteiten, groepscoaching en het stimuleren van projectsamenwerkingen kun je gebruik maken van onze faciliteiten. Daarbij kan ook begeleiding gegeven worden. Ook bij coaching en individuele begeleiding zijn onze faciliteiten in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden hiervan.

Lunch

Winery & Herbs kan voor je vergader dag ook de lunch verzorgen. Dit doen wij graag op maat. Dit kan een uitgebreide luxe lunch zijn, een eenvoudige lunch of kant en klare broodjes met een kop soep of zelfs een lunch die je voor een groot deel zelf met de groep tijdens een workshop klaar maakt.

Diner

Winery & Herbs werkt samen met met een aantal uitmuntende cateraars. Wij kunnen dan ook elk diner verzorgen dat u graag wilt. Italiaans, een BBQ, hollandse stampot, noem maar op.

Borrelhapjes

Soms wil je gewoon vergaderen van 15.00 uur tot 18.00 uur en dan nog even lekker na kletsen. Om mensen niet met een lege maag op pad te sturen kunnen we diverse borrelhapjes tot uitgebreide tapenades regelen, Al dan niet met een kop gezonde verse soep uit onze tuin.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Choose your language
    Cart