Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Familie feesten en uitjes

Familie feesten en uitjes

Winery & Herbs

Winery & Herbs is een prachtige locatie voor uw familie uitje, bedrijfsuitje of voor het vieren van een familie of vrienden feest. Ook kinderen zijn van harte welkom. We maken graag een programma op maat. Hierbij kunnen allerlei activiteiten ingepland worden. Dit kan ook met activiteiten / bezoeken bij collega ondernemers. Ook verzorgen we graag uw lunch en diner. Hieronder vindt u voorbeelden van activiteiten die we voor u kunnen regelen. Er is veel te doen in onze omgeving.

Familie dagen, feest, teambuilding en bedrijfsuitjes

HELE JAAR / MIN. 5, MAX. 75 PERSONEN

Bij Winery & Herbs kunt u een heerlijke dag doorbrengen met uw familie of collega`s. In overleg maken we een totaal dagprogramma, waarbij we ook activiteiten en bezienswaardigheden uit de regio kunnen betrekken. Uw doel van de dag staat daarbij voorop. Een rondleiding met wijnproeverij, diverse workshops, rondleiding in bierbrouwerij, een BBQ of Italiaans menu, live muziek? We stellen graag met
u een programma samen.

Rondleiding klompenmakerij Schijndel

HELE JAAR MINIMAAL 6 EN MAXIMAAL 12 PERSONEN

Hoewel deze rondleiding niet in het weekend kan is het verder het hele jaar mogelijk om eens een kijkje te nemen in de klompenmakerij in Schijndel. U start bij Winery & Herbs met koffie/thee en iets lekkers. U krijgt informatie over Winery & Herbs en natuurlijk over de streek, waarbij “de klomp” centraal staat. Daarna lopen we naar klompenmakerij Van Kaathoven en krijgt u een rondleiding in de nog volledig in productie zijnde klompenmakerij. Na de rondleiding (ongeveer 1 uur) wandelen we terug naar Winery & Herbs. Dit arrangement kost €15,- per persoon. (1,5 – 2 uur). Het arrangement kunt u uitbreiden met een drankje, lunch, rondleiding en wijnproeverij of kruidenworkshop bij Winery & Herbs. Vraag naar de mogelijkheden, we maken graag een offerte voor u.
De familie Hermans en van Kaathoven heten u van harte welkom.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Choose your language
    Cart