Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Workshops en Rondleidingen

Workshops en Rondleidingen

workshops en familie uitjes.

Winery & Herbs laat zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en welke producten je ervan kunt maken. U kunt dat ook zelf komen doen in rondleidingen, workshops en familie uitjes.

We hebben diverse rondleidingen al dan niet gekoppeld aan een wijnproeverij, een lezing of een actieve kruidenworkshop. Wilt u een mooie dag met de hele familie of vriendengroep. Kom gerust een kijken. We overleggen graag met u om alle wensen te bespreken en maken graag een programma op maat.

Wijn Workshops

Wil je alleen of met een groep vrienden wijnen proeven? Wil je een rondleiding naar de wijngaard of in de wijnmakerij? Wil je een keer mee komen bottelen en zelf ervaren wat wijn maken is? Er is veel mogelijk op ons bedrijf. Kijk bij onze wijn workshops!

Kruiden Workshops

Wil je met vrienden en vriendinnen en een gezellige en / of leerzame middag? Maak zelf je kruidenolie of kruidenazijn. Wil je jam maken? Wil je zelf een kruidenthee samenstellen? Kijk bij onze kruiden workshops.

Familie feesten – uitjes

Zoekt je een mooie locatie voor een familie uitje of feest. Wil je een fantastische trouwlocatie hebben? Wij stellen graag met je een totaal programma samen.

Labyrint Workshops

Winery & Herbs biedt een aantal arragementen aan rondom het unieke druivenlabyrint.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Choose your language
    Cart