Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Kamperen

Wijnboerderij in Schijndel

Ruim opgezette camping met een gezellig terras!

Op onze wijnboerderij in Schijndel kun je heerlijk vertoeven. De camping is ruim opgezet. We hebben een mooi terras, waar je onze eigen wijnen en streekproducten kunt proeven. Je kunt heerlijk struinen door onze kruidentuin en als het fruit rijp is eet je `s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Wil je mee helpen in de tuin? Dat kan! Een dagje in de wijngaard in Schijndel. Het is dichterbij dan je denkt!
Kom je lekker genieten bij Winery & Herbs?

Wij heten u hartelijk welkom.

Kom je kamperen, bestel dan nu alvast je BorrelBox. Dit staat klaar bij aankomst.

Klik hier voor de Borrelbox flyer

Klik hier voor de plattegrond

Wijnboerderij

Winery & Herbs

Camping


Onze camping in Schijndel is ruim opgezet. Met 25 plaatsen blijven we klein en landelijk. We hebben nette sanitaire faciliteiten, die duurzaam ontwikkeld zijn. Wil je weten hoe duurzaam? Lees dan hieronder verder. We hebben ruime parkeer gelegenheid, een mooi terras en streekwinkel. Wifi is aanwezig, alsmede stroomvoorziening op de plaatsen (6 Amp). Ook honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en niet behorend tot categorie 1 of 2.

Plattegrond

Tarieven en reservering


U kunt vooraf een plaats reserveren of tijdig bellen om te vragen of er plaats is. U kunt ook een mail sturen. Meestal is er wel een plekje vrij. Aankomst is vanaf 14.00 uur mogelijk tot 17.00 uur. Daarbuiten graag vooraf overleggen. Ook campers zijn welkom: zie campercontact. De prijslijst vindt u hier

Lees meer

Omgeving


Bij Winery & Herbs kun je gewoon lekker tot rust komen of actief de omgeving verkennen. “Het Groene Woud” of “Aa-Land” ontdekken. Natuurgebieden als “De Geelders”, “De Kampina” zijn in de buurt. Veel cultuurhistorie zoals kasteel Heeswijk, De Kildonkse molen en de vestingstad ’s-Hertogenbosch liggen op een steenworp afstand.

Lees meer

Bijzondere overnachting


Op onze camping kun je ook kiezen voor bijzondere overnachtingen in een Yurt. Een yurt is een traditionele tentsoort, die wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende nomaden die met hun schapen, geiten, kamelen en/of paarden, leven in de steppegebieden in Centraal-Azië.

Lees meer

Duurzame toilet voorziening

Sinds 2020 een extra douche en toiletvoorziening!

Winery & Herbs heeft al vanaf de start van de camping mooie toilet en douche voorzieningen voor mannen en vrouwen. Was dat voldoende? Nee! Onze camping gasten gaven aan dat het aantal douches niet heel groot was en bij een volledige camping bezetting zelfs aan de lage kant. Daarom hebben we in 2020 een extra douche en toiletvoorziening neergezet. En niet zo maar één. We hebben met partners een nieuw gender neutraal innovatief concept ontwikkeld. Ons nieuwe gebouw is volledig van kunststof. De kunststof is voor een groot deel gemaakt van gerecycled plastiek. En daarmee dragen we bij aan het zoveel mogelijk hergebruik van plastiek afval. En als het gebouw ooit niet meer nodig is en gesloopt moet worden is het volledig recyclebaar. Ook is het gebouw in een paar uur neer te zetten, licht van gewicht en vraagt dus een lager energie verbruik bij transport. Ook de verwarming en het warm water worden duurzaam verwarmd door een warmtepomp en de elektriciteit wordt door zonnepanelen opgewekt. En als het gebouw ergens anders moet komen te staan, is het op te pakken en zo te verplaatsen. Als kers op de taart hebben we er een goed geïsoleerd groen dak op gelegd. Koel in de zomer en lekker warm in de winter en het houdt het water goed vast dat op het dak valt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Choose your language
    Cart
    plattegrond Winery & Herbs