Kamperen op onze wijnboerderij.

Op onze wijnboerderij kun je heerlijk vertoeven. De camping is ruim opgezet. We hebben een mooi terras, waar je onze eigen wijnen en streekproducten kunt proeven. Je kunt heerlijk struinen door onze kruidentuin en als het fruit rijp is eet je `s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Natuurlijk mag je ook mee helpen in de tuin. Een dagje in de wijngaard in Schijndel. Het is dichterbij dan je denkt! 
Kom lekker genieten bij Winery & Herbs.
Wij heten u hartelijk welkom.

Camping

Onze camping is ruim opgezet. Met 25 plaatsen bijven we klein en landelijk. We hebben nette sanitaire facliteiten, ruime parkeer gelegenheid, een mooi terrras en streekwinkel. Wifi is aanwezig alsmede stroomvoorziening op de plaatsen (6 Amp). Ook honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en niet behorend tot categorie 1 of 2.

Tarieven en reservering

U kunt vooraf een plaats reserveren of tijdig bellen om te vragen of er plaats is. U kunt ook een mail sturen.  Meestal is er wel een plekje vrij.  Aankoms is vanaf 14.00 uur mogelijk tot 17.00 uur. Daarbuiten graag vooraf overleggen. Ook campers zijn welkom: zie campercontact. De prijslijst vindt u hier.

Omgeving

Bij Winery & Herbs kun je gewoon lekker tot rust komen of actief de omgeving verkennen. “Het Groene Woud” of “Aa-Land” ontdekken. Natuurgebieden als “De Geelders”, “De Kampina” zijn in de buurt. Veel cultuurhistorie zoals kasteel Heeswijk, De Kildonkse molen en de vestingstad
’s-Hertogenbosch liggen op een steenworp afstand. 

Meer lezen

Kids Palace

In het hoogseizoen organiseren wij op vaste dagen activiteiten voor kinderen tot 12 à 13 jaar. Dit wordt door "Bij Onze willem" georganiseerd op basis van inschrijving. Voor meer info zie "bij Onze Willem"

© Winery & Herbs