Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Boeren camping Veghel

Boeren camping in Veghel

Kom langs bij Winery & Herbs

Niets zo fijn als er even tussenuit gaan, naar een plek waar de tijd stil lijkt te staan, toch? Bij Winery & Herbs begrijpen we dat maar al te goed. Bent u dus op zoek naar een fijne boeren camping in Veghel of omstreken? Op onze ruim opgezette camping in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Kortom: kom eens langs bij onze boeren camping in de buurt van Veghel !

De boeren camping van Winery & Herbs in de buurt van Veghel

Bij Winery & Herbs houden we van dat landelijke gevoel, weg van de drukte en de massa. Daarom houden we onze boeren camping in de buurt van Veghel met 25 plaatsen graag kleinschalig, zodat onze gasten hier helemaal tot rust kunnen komen. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Natuurlijk zijn ook campers welkom op onze camping.

Een rondje kruidentuin of toch een bezoekje aan het Groene Woud?

Bij Winery & Herbs kunt u heerlijk tot rust komen of actief de omgeving verkennen en meedoen aan verschillende leuke activiteiten. In onze wijnmakerij laten we u graag zien hoe onze wijn wordt gemaakt en in onze kruidentuin kunt u uw eigen jam, chutney of kruidenthee maken. Liever een stukje wandelen? Neem dan eens een kijkje in ons unieke druivenlabyrint. Ook in de omgeving van Schijndel is veel te doen en te beleven. In de omgeving zijn mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals De Geelders, De Kampina, Het Wijboschbroek Broek, De Schaapskooi en natuurlijk Het Groene Woud.

Interesse in een plekje op onze boeren camping in de buurt van Veghel ?

Heeft u ook zo’n zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek dan tijdig een plaats op onze boeren camping. Reserveer vooraf een plaats door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen!

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart