Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Camperplaatsen Helvoirt

Camperplaatsen in Helvoirt

Kom langs bij Winery & Herbs

Bent u op zoek naar fijne camperplaatsen in Helvoirt of omstreken? Op de ruim opgezette wijnboerderij van Winery & Herbs bent u van harte welkom met uw camper en gezelschap! Bij ons kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Met ons bijzondere druivenlabyrint, onze eigen wijnmakerij en wijngaard en prachtige kruidentuin onderscheiden wij ons van de andere camperplaatsen in Helvoirt en omstreken.

Winery & Herbs: één van de meest unieke camperplaatsen in Helvoirt en omstreken!

Winery & Herbs is met slechts 25 plaatsen een kleinschalige camping. Maar met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets! Op onze camping geniet u van een landelijke sfeer, weg van de drukte en de massa. Zo komt u helemaal tot rust! Met onze toplocatie en het aanbod van verschillende leuke en leerzame activiteiten bezorgen u graag een unieke ervaring op onze camping in Schijndel, één van de meest unieke camperplaatsen in de buurt van Helvoirt .

Op onze wijnboerderij verveelt u zich nooit

Al sinds 1998 maakt Winery & Herbs met onze eigen wijngaard, wijnmakerij en kruidentuin de lekkerste wijnen en streekproducten. Wijnliefhebbers halen hun hart op bij onze wijn workshop, fans van huisgemaakte jam en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. Bij het ontbijt geniet u van de lekkerste huisgemaakte producten en vers fruit uit de streekwinkel op ons landgoed. Maak ook een wandeling door ons bijzondere druivenlabyrint, iets dat u niet zult vinden op andere camperplaatsen in Helvoirt en omstreken.

Ook een plekje bemachtigen op één van de leukste camperplaatsen in Helvoirt en omstreken?

Boek dan tijdig een plaats op de camping van Winery & Herbs! Reserveer vooraf een van onze beschikbare camperplaatsen in de buurt van Helvoirt door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen!

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart