Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Camping Son


Camping Son

Kom tot rust bij Winery & Herbs

Niets zo fijn als er even tussenuit gaan, naar een plek waar de tijd stil lijkt te staan, toch? Bij Winery & Herbs begrijpen we dat maar al te goed. Bent u dus op zoek naar een fijne camping in Son of omstreken? Kom dan kamperen op onze wijnboerderij! Op onze ruim opgezette camping in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Kortom: kom lekker genieten op de camping van Winery & Herbs in Son en omstreken!


Over de camping in Son van Winery & Herbs

Bij Winery & Herbs houden we van dat landelijke gevoel, weg van de drukte en de massa. Daarom houden we onze camping met 25 plaatsen graag kleinschalig, zodat onze gasten hier helemaal tot rust kunnen komen. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een bijzondere ervaring opdoen? Boek dan een overnachting in onze romantische traditionele yurt met tentsauna! Toch liever in uw eigen vertrouwde camper slapen? Natuurlijk zijn ook campers welkom op onze camping in de buurt van Son .

Van wijn workshops tot wandelen in het druivenlabyrint

Bij Winery & Herbs kunt u heerlijk tot rust komen of actief de omgeving verkennen en meedoen aan verschillende leuke activiteiten. Wijnliefhebbers halen hun hart op bij onze wijn workshop, fans van huisgemaakte jam en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. Liever een stukje wandelen? Neem dan eens een kijkje in ons unieke druivenlabyrint.

Omgeving van onze camping in de buurt van Son

In de omgeving van Schijndel is veel te doen en te beleven. In de omgeving zijn mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals De Geelders, De Kampina, Het Wijboschbroek Broek, De Schaapskooi en natuurlijk Het Groene Woud. Ook op cultuur- en kunstgebied is er veel te zien en steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg zijn goed bereikbaar. Komt u met kinderen? Dan kunt u het Oertijdmuseum in Boxtel niet overslaan! En een bezoekje aan de Beekse Bergen of de Efteling is ook gemakkelijk te maken vanaf onze camping. Kortom: genoeg te zien en te beleven op en om onze camping in Son !

Interesse in een plekje op onze camping in de buurt van Son ?

Heeft u ook zo’n zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek dan tijdig een plaats op de camping in de buurt van Son van Winery & Herbs. Reserveer vooraf een plaats op onze camping door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen! Wij kijken alvast uit naar uw komst.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart