Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Campings Sint Michielsgestel


Campings Sint Michielsgestel

Kom langs bij Winery & Herbs

Bent u op zoek naar fijne campings in Sint Michielsgestel of omstreken? Kom dan kamperen op de wijnboerderij van Winery & Herbs! Op onze ruim opgezette camping in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Met ons bijzondere druivenlabyrint, onze eigen wijnmakerij en wijngaard en prachtige kruidentuin onderscheiden wij ons van de andere campings in Sint Michielsgestel en omstreken. Hier komt u echt tot rust!


Waarom Winery & Herbs kiezen uit al die campings in Sint Michielsgestel en omstreken?

Winery & Herbs is met slechts 25 plaatsen een kleinschalige camping, waardoor gasten hier helemaal tot rust komen en het heerlijke landelijke gevoel ervaren, weg van de drukte en de massa. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een bijzondere ervaring opdoen? Boek dan een overnachting in onze romantische traditionele yurt met tentsauna! Wij bezorgen u graag een unieke ervaring op onze camping in Schijndel, één van de leukste campings in Sint Michielsgestel en omstreken.

Unieke ervaringen gegarandeerd bij Winery & Herbs

Met onze eigen wijngaard, wijnmakerij en kruidentuin maken wij bij Winery & Herbs al sinds 1998 de lekkerste wijnen en streekproducten. Voor wie hier meer over wil weten en zelfs hun eigen producten wilt maken is bij ons aan het juiste adres! Wijnliefhebbers halen hun hart op bij onze wijn workshop, fans van huisgemaakte jam en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. Maak ook een wandeling door ons druivenlabyrint, iets dat u niet zult vinden op andere campings in Sint Michielsgestel en omstreken. Kortom: bij Winery & Herbs bent u aan het juiste adres voor unieke ervaringen gemixt met het heerlijke landelijke en rustgevende leven!

Ook een plekje bemachtigen op één van de leukste campings in Sint Michielsgestel en omstreken?

Boek dan tijdig een plaats op de camping van Winery & Herbs! Reserveer vooraf een plaats op onze camping door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen! Wij kijken alvast uit naar uw komst.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart