Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Kampeerplaats Boxtel


Kampeerplaats in Boxtel

Kom langs bij Winery & Herbs

Niets zo fijn als er even tussenuit gaan, naar een plek waar de tijd stil lijkt te staan, toch? Bij Winery & Herbs begrijpen we dat maar al te goed. Bent u dus op zoek naar een fijne kampeerplaats in de buurt van Boxtel ? Op onze ruim opgezette wijnboerderij in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten.


Over de kampeerplaats van Winery & Herbs

Met 25 plaatsen houden we onze kampeerplaats in Boxtel kleinschalig, zodat onze gasten hier helemaal tot rust kunnen komen en kunnen genieten van het landelijke leven, weg van de drukte en de massa. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Naast tenten zijn ook campers welkom op onze camping.

Activiteiten en omgeving van onze kampeerplaats in de buurt van Boxtel

Bij Winery & Herbs verveelt u zich geen moment! Wijnliefhebbers halen hun hart op bij onze wijn workshop, fans van huisgemaakte jam en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. Neem ook eens een kijkje in ons unieke druivenlabyrint. In de omgeving zijn mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals De Geelders, De Kampina, Het Wijboschbroek Broek, De Schaapskooi en natuurlijk Het Groene Woud. Komt u met kinderen? Dan kunt u het Oertijdmuseum in Boxtel niet overslaan! En een bezoekje aan de Beekse Bergen of de Efteling is ook gemakkelijk te maken vanaf onze camping.

Een kampeerplaats in de buurt van Boxtel boeken bij Winery & Herbs?

Boek dan tijdig een kampeerplaats op onze camping in de buurt van Boxtel . U kunt een plek reserveren door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen! Wij kijken alvast uit naar uw komst.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart