Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Kampeerplaatsen Veghel

Kampeerplaatsen in Veghel

Kom langs bij Winery & Herbs

Bent u op zoek naar fijne kampeerplaatsen in Veghel of omstreken? Kom gezellig kamperen op onze ruim opgezette wijnboerderij in Schijndel! Bij ons kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Met ons bijzondere druivenlabyrint, onze eigen wijnmakerij en wijngaard en prachtige kruidentuin onderscheiden wij ons van de andere kampeerplaatsen in Veghel en omstreken. Hier komt u echt tot rust!

Waarom Winery & Herbs kiezen uit al die kampeerplaatsen in Veghel en omstreken?

Winery & Herbs is met slechts 25 plaatsen een kleinschalige camping. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Ondanks deze luxe geniet u bij ons van een landelijke sfeer, weg van de drukte en de massa. Wij bezorgen u graag een unieke ervaring op onze camping in Schijndel, één van de leukste kampeerplaatsen in Veghel en omstreken.

Unieke ervaringen en activiteiten

Al sinds 1998 maakt Winery & Herbs met onze eigen wijngaard, wijnmakerij en kruidentuin de lekkerste wijnen en streekproducten. Wijnliefhebbers halen hun hart op bij onze wijn workshop, fans van huisgemaakte jam en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. Maak ook een wandeling door ons druivenlabyrint, iets dat u niet zult vinden op andere kampeerplaatsen in Veghel en omstreken. Bij Winery & Herbs bent u aan het juiste adres voor unieke ervaringen gemixt met het heerlijke landelijke en rustgevende leven.

Ook een plekje bemachtigen op één van de leukste kampeerplaatsen in Veghel en omstreken?

Boek dan tijdig een plaats op de camping van Winery & Herbs! Reserveer vooraf een van onze kampeerplaatsen op onze camping door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen!

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart