Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Kamperen Boxtel


Kamperen in Boxtel

Kom langs bij Winery & Herbs

Niets zo fijn als er even tussenuit gaan, naar een plek waar de tijd stil lijkt te staan, toch? Bij Winery & Herbs begrijpen we dat maar al te goed. Kom daarom gezellig kamperen op onze wijnboerderij in de buurt van Boxtel ! Op onze ruim opgezette camping in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Er is genoeg te zien en te beleven op en om Winery & Herbs!


Waarom kamperen in Boxtel bij Winery & Herbs?

Bij Winery & Herbs houden we van dat landelijke gevoel, weg van de drukte en de massa. Daarom houden we onze camping met 25 plaatsen graag kleinschalig, zodat onze gasten hier helemaal tot rust kunnen komen. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een bijzondere ervaring opdoen? Boek dan een overnachting in onze romantische traditionele yurt met tentsauna! Wij zorgen ervoor dat uw ervaring met kamperen op onze camping in de buurt van Boxtel onvergetelijk wordt.

Activiteiten op en in de omgeving van Winery & Herbs

Bij Winery & Herbs kunt u heerlijk tot rust komen of actief de omgeving verkennen en meedoen aan verschillende leuke activiteiten. Wijnliefhebbers halen hun hart op in onze wijngaard, wijnmakerij en uniek druivenlabyrint. Fans van huisgemaakte jam, chutney en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. In de omgeving zijn mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals De Geelders, De Kampina, Het Wijboschbroek Broek, De Schaapskooi, het Aa-land en natuurlijk het Groene Woud. Komt u kamperen bij Winery & Herbs in de omgeving van Boxtel , voelt u zich meteen aangetrokken door de natuur en komt u helemaal tot rust.

Ook kamperen in de buurt van Boxtel op een unieke wijnboerderij?

Boek dan tijdig een plaats op de camping van Winery & Herbs. Reserveer vooraf een plaats op onze camping door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen! Wij kijken alvast uit naar uw komst.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart