Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Recreëren Schijndel

Recreëren in Schijndel

Kom langs bij Winery & Herbs

Niets zo fijn als er even tussenuit gaan, naar een plek waar de tijd stil lijkt te staan, toch? Bij Winery & Herbs begrijpen we dat maar al te goed. Op onze ruim opgezette wijnboerderij in Schijndel kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de lekkerste wijnen en de smaakvolste streekproducten. Ook aan leuke activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving ontbreekt het hier niet. Kortom: kom recreëren op de wijnboerderij van Winery & Herbs in de buurt van Schijndel !

Mogelijkheden recreëren bij Winery & Herbs in de omgeving van Schijndel

U kunt bij Winery & Herbs meedoen aan verschillende leuke activiteiten. Wijnliefhebbers halen hun hart op in onze wijnmakerij en wijngaard (heeft u ons druivenlabyrint al eens gezien?) en fans van huisgemaakte jam, chutney en kruidenthee zullen zich vermaken bij onze kruiden workshops in onze eigen kruidentuin. In de omgeving van Schijndel zijn mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals De Geelders, De Kampina, Het Wijboschbroek Broek, De Schaapskooi en natuurlijk Het Groene Woud.

Overnachten op de wijnboerderij van Winery & Herbs?

Met zoveel te ontdekken kunt u ervoor kiezen om naast recreëren ook te overnachten in de buurt van Schijndel ! Bij Winery & Herbs houden we van dat landelijke gevoel, weg van de drukte en de massa. Daarom houden we onze camping met 25 plaatsen graag kleinschalig, zodat onze gasten hier helemaal tot rust kunnen komen. Met een groot terras, duurzame sanitaire voorzieningen, stroomvoorziening, wifi, ruime parkeerplaatsen en een streekwinkel boordevol verse producten ontbreekt het u aan niets!

Kom recreëren op de wijnboerderij van Winery & Herbs in de buurt van Schijndel !

Heeft u ook zo’n zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek dan tijdig een plaats op de camping van Winery & Herbs. Reserveer vooraf een plaats op onze camping door een mail te sturen naar info@wineryandherbs.nl met daarin de periode, uw naam en telefoonnummer. Zodra uw kampeerplaats door ons bevestigd is, kan de voorpret beginnen! Wij kijken alvast uit naar uw komst. Wilt u slechts een workshop volgen of onze wijnboerderij bezoeken? Neem ook dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart