Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Wijnworkshop Best

Wijnworkshop Best

Kom langs bij Winery & Herbs

U kent het vast wel, al die prachtige wijngaarden in Frankrijk en Italië. Maar wist u ook dat we deze in Nederland ook hebben. Zo’n wijngaard bevindt zich namelijk bij ons, in het mooie Schijndel. Onze passie is om ons werk te delen met zoveel mogelijk mensen. Door erover te vertellen, het te laten zien en het u te laten ervaren. Dit alles doen wij op verschillende manieren. U kunt gewoon bij ons langskomen om een kijkje in de wijngaard te nemen, heerlijke wijn bij ons te kopen, of deelnemen aan onze wijnworkshop. De workshop vindt altijd plaats bij ons op de boerderij in de buurt van Best en omstreken.

Diverse mogelijkheden

Bij Winery & Herbs bieden we 5 verschillende wijnworkshops aan. De wijnworkshop zal altijd plaatsvinden op onze boerderij in de buurt van Best en omstreken. De eerste mogelijkheid is onze wijnproeverij die u het hele jaar kunt volgen. U kunt ook kiezen voor de rondleiding Winery & Herbs, deze worden gegeven van april t/m oktober. Vindt u beide interessant klinken, dan kunt u er ook voor kiezen om ze te combineren en te gaan voor de rondleiding en wijnproeverij in één, ook dit is te volgen van april t/m oktober. U kunt bij ons ook kiezen voor het luxe arrangement. Wat dit precies inhoudt, staat allemaal vermeld op onze website onder het kopje workshops en rondleidingen. Al onze workshops worden gegeven op zaterdag en vooraf reserveren is noodzakelijk. Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen, dan kunt u bij ons ook zelf mee helpen in de wijngaard. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Bel ons op en wij vertellen u er alles over!

Volg een fantastische wijnworkshop op onze boerderij in de buurt van Best en omstreken!

Zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Maar ook zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten. Daar gaat het allemaal om op onze boerderij in Schijndel. Wij hebben jarenlange ervaring in de tuinbouw en wijnmakerij en telen zelf producten zoals kruiden, druiven, groenten en fruit. Naast de verse verkoop maken we hier ook allerlei producten van, zoals jams, theeën en wijn. Veel van onze producten zijn te koop in onze eigen winkel. Naast al deze faciliteiten bezitten wij ook een kampeerlocatie. Onze camping is ruim opgezet en heeft een gezellig terras. Bent u nu geïnteresseerd geraakt in de door ons aangeboden wijnworkshop op onze gezellige boerderij in de buurt van Best en omstreken, neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website!

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart