Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Wijnworkshop

Wijnworkshop

Kom langs bij Winery & Herbs

Het ambacht van wijn produceren wordt al duizenden jaren uitgevoerd. Ook in Nederland wordt nog steeds wijn geproduceerd. Bij een wijnworkshop kan genoten worden van de wijn, maar kan er ook zelf mee gewerkt worden aan het telen van de druiven. Tijdens de wijnproeverij is alles erop gericht dat de wijn echt ervaren wordt. Wijn moet je niet alleen even ruiken en daarna een slokje nemen. Tijdens de wijnproeverij wordt er uitgelegd hoe alle zintuigen gebruikt kunnen worden om de wijn te ervaren. Daarnaast worden er natuurlijk ook nog interessante dingen uitgelegd over de wijn die geproefd wordt.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding van Winery & Herbs worden verschillende dingen van het bedrijf laten zien. Zo valt er te zien hoe de planten groeien, bloeien en smaken. Er wordt tijdens deze wijnworkshop ook uitgelegd hoe het proces van wijn produceren in zijn werk gaat. Zo komt u waarschijnlijk nog wat dingen te weten die u nog niet wist van het produceren van wijn. Ook worden de technieken uitgelegd die ervoor moeten zorgen dat een druif zo veel mogelijk smaak krijgt.

Wijnworkshop bij Winery & Herbs

Zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Maar ook zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten. Daar gaat het allemaal om op onze boerderij. Wij hebben jarenlange ervaring in de tuinbouw en wijnmakerij. Onze passie is om het werk, waar we zo van genieten, te delen met anderen. Wij telen zelf producten zoals kruiden, druiven, groenten en fruit. Naast de verse verkoop maken we hier ook allerlei producten van, zoals jams, theeën en wijn. Veel van onze producten zijn te koop in onze eigen winkel. Naast al deze faciliteiten bezitten wij ook over een kampeerlocatie. Onze camping is ruim opgezet en heeft een gezellig terras. Ook heb je hier de mogelijkheid om ons te helpen in de tuin. Wij hebben dus een prachtige locatie met veel faciliteiten waaronder ook een wijnworkshop. Neem bij interesse contact met ons op via ons contactformulier.

Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart