Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
Boxtelseweg 23 - 5481 VE Schijndel, NB
info@wineryandherbs.nl 06 – 42718829

Workshop wijn maken Berkel-Enschot


Workshop wijn maken Berkel-Enschot

Kom langs bij Winery & Herbs

Bij Winery & Herbs is het mogelijk om te ervaren hoe het is om zelf wijn te maken. Iedere stap van het proces wordt doorlopen en er kan ook geholpen worden bij het produceren van de wijn. Tijdens het wijn maken worden alle processen duidelijk uitgelegd zodat u precies weet wat u doet maar vooral ook waarom u dat doet. U wordt tijdens de workshop wijn maken in Berkel-Enschot meegenomen langs alle stappen van het proces. Van druiven oogsten tot aan het bottelen van de wijn. Na afloop van de workshop is het natuurlijk ook tijd om de wijn te proeven en ervaren.


Ook mousserende wijn wordt gemaakt

Bij Winery & Herbs wordt, naast de ‘gewone’ witte en rode wijn, ook nog mousserende wijn geproduceerd. Eerst wordt er een ‘normale’ witte wijn geproduceerd, waarna er weer suiker en champagne gist toegevoegd worden. De suiker gaat dan weer gisten en de suikers worden dan omgezet in alcohol en koolzuurgas. Uiteindelijk zal het koolzuurgas ervoor zorgen dat de wijn mousserend wordt. Ook dit zal uitgelegd worden in Berkel-Enschot tijdens de workshop wijn maken.

Workshop wijn maken in Berkel-Enschot bij Winery & Herbs

Zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Maar ook zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten. Daar gaat het allemaal om op onze boerderij. Wij hebben jarenlange ervaring in de tuinbouw en wijnmakerij. Onze passie is om het werk, waar we zo van genieten, te delen met anderen. Wij telen zelf producten zoals kruiden, druiven, groenten en fruit. Naast de verse verkoop maken we hier ook allerlei producten van, zoals jams, theeën en wijn. Veel van onze producten zijn te koop in onze eigen winkel. Naast al deze faciliteiten bezitten wij ook over een kampeerlocatie. Onze camping is ruim opgezet en heeft een gezellig terras. Ook heb je hier de mogelijkheid om ons te helpen in de tuin. Wij hebben dus een prachtige locatie met veel faciliteiten uit Berkel-Enschot waaronder ook een workshop wijn maken. Neem bij interesse contact met ons op via ons contactformulier.


Neem contact met ons op!

contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping

  Wijnmakerij

  Workshops

  Vergaderlocatie

  Streekwinkel

  Camping


  Beniewd wat we maken bij Winery & Herbs?

  Bekijk dan al onze producten in de webshop!

   Choose your language
   Cart